EL PROJECTE


Som una associació sense ànim de lucre que sorgeix a Sant Joan Despí per oferir un espai de joc i creixement per als infants de 2 a 6 anys i per a les seves famílies.

Partim d'un profund sentiment de respecte vers als infants i a les seves necessitats, per això el nostre objectiu principal és oferir un espai segur, preparat i acollidor, on l'infant pugui desenvolupar totes les seves potencialitats sense intervencions dels adults no demanades.

Creiem que el joc i la vivència d'activitats és el mitjà natural per a que es doni aquest desenvolupament, per tant cuidem molt el disseny dels ambients per a que cada nen i nena hi trobi allò que necessita en cada moment.

Partim de la idea que l'aprenentatge prové de l'interior dels organismes. Entenen l'ésser com un organisme viu que es crea a si mateix en relació amb l'entorn.

Entenem que una veritable educació passa per vetllar perquè les persones assumeixin les seves pròpies decisions, per procupar que cada persona visqui la seva vida assumint també les responsabilitat de viure-la.
Per aconseguir tot això partim d'aquests principis:


  • l'amor
  • la llibertat
  • els límits
  • el respecte
  • l'autorregulació i el desenvolupament de l'autonomia.


Obrim aquest espai per a infants de 2 a 6 anys, de dilluns a divendres de 9 a 14h